AeroTekniikka UAV Ltd

Palvelumyynti
MaaIlmasta
Kuvatuotepalveluista vastaa MaaIlmasta Oy

 

YRITTÄJÄKSI

Oletko joskus haaveillut lentäjän urasta? Nyt se on mahdollista miehittämättömän ilma-aluksen kapteenina! Tarjoamme sinulle valmiin konseptin UAV- / RPAS-palvelujen tuottajana. AeroTekniikka UAV Oy:n kautta osallistut palveluverkostoon jossa tuotamme monipuolista informaatiota kohderyhmälähtöisesti.

Asiakkaamme voivat olla yksityisiä henkilöitä perinteisen ilmakuvauksen tiimoilta esim. kiinteistön ilmakuvaus, peltojen kasvutilanne, juhlatilaisuudet ym.

Yritysmyynnissä usein kysymyksessä ovat virkistysalueiden ilmakuvaukset sekä turvallisuuden tukitehtävät. Myös tiedotusvälineet ja muut viranomaistoimintaan liittyvät tahot ovat potentiaalisia palvelun tarvitsijoita.

Haemme määrätietoisesti myös muita ilmailuun soveltuvia kasvavia markkinoita. Tulevaisuudessa monimuotoiseen informaation jakamiseen sekä mainostamiseen tullaan kehittämään uudenlaisia ratkaisuja.

Toimintasi AeroTekniikka UAV Oy:n verkostossa pähkinänkuoressa

Tehtäväsi on suorittaa monipuolisia lentotehtäviä UAV- / RPAS-lentolaitteella. Myydyistä ilmakuvistasi sekä muusta informaatiosta koostuvista tuloista 70% on sinun. AeroTekniikka UAV Oy toimittaa sinulle kuvausvalmiin lentolaitteen hallintajärjestelmineen sekä perehdyttää järjestelmän hallintaan. Koulutus toteutetaan Jyväskylän alueella. Saat myös omat Aerotekniikan alueelliset www-sivut markkinoinnin ja myynnin tueksi

Yrittäjäpaketti sisältää:

  • kaksi UAV- / RPAS -lentolaitetta (iso ja pieni) ja maa-asema kuvausvalmiina.
  • valmis ansaintalogiikka alkavalle yrittäjälle.
  • järjestelmän käyttökoulutus (sisältää myös simulaatiot sekä järjestelmätuen).
  • yrittäjä voi käyttää yhtiön nettisivuja ym. informaatiota vapaasti markkinoidessaan toimintaansa.
  • kotimainen valmistus takaa nopean sekä luotettavan varaosien toimituksen.
  • mahdollisuuden päivittää uudet elektroniikan sovellukset järjestelmään myös tulevaisuudessa.

AeroTekniikka UAV Oy