AeroTekniikka UAV Ltd

Palvelumyynti
MaaIlmasta
Kuvatuotepalveluista vastaa MaaIlmasta Oy

 

TURVALLISUUS

AeroTekniikka lennokissa ei istu pilotti, vaan laitetta ohjataan maasta. Miehistön turvallisuutta ei siis tarvitse riskeerata ja pystytään lentämään hyvinkin vaativissa olosuhteissa.

Lentolaitteiden keveys, joustavat rakennusmateriaalit sekä tekninen toteutus tuovat myös turvallisuutta nousuissa ja laskuissa. Lentolaitteissa ei ole teräviä tai leikkaavia pintoja kuten yleensä. Komposiittien ja muiden kovien materiaalien käyttö rakenteissa onkin tarkoin harkittua. Myös koneen oma pieni massa (<3kg) estää törmäyksessä vakavia vaurioita.

Sähkön käyttäminen energian lähteenä takaa myös erittäin luotettavaa toimivuutta vaativissa olosuhteissa kuten kovassa kylmyydessä ja vaihtelevissa lämpötiloissa.

Kaikki järjestelmät ovat sähkökäyttöisiä. Palavien nesteiden käyttämistä, säilyttämistä tai kuljetusongelmia ei tarvitse miettiä. Sähkökäyttöisyys on myös ekologinen ja hiljainen tapa toimia alueilla, joilla vaaditaan esimerkiksi ehdotonta puhtautta.

Yhtiömme tarjoaa myös UAV-järjestelmän käyttökoulutusta. Koulutuksen sisältöä voidaan tarvittaessa räätälöidä asiakaslähtöisesti. Tarkoitus on luoda turvallisuutta ja hallintaa korostava lähtötilanne UAV- / RPAS -yrtittäjälle.

AeroTekniikka UAV Oy