AeroTekniikka UAV Ltd

Palvelumyynti
MaaIlmasta
Kuvatuotepalveluista vastaa MaaIlmasta Oy

 

PALVELUT

Ilmakuvaus

UAV- / RPAS-lentolaitteiden hyötykuormassa voidaan kuljettaa saman aikaisesti esim. useampaa korkearesoluutioista kameraa. Yhden lennon aikana voidaan näin ollen tallentaa viisto-, pysty- sekä muita haluttuja kuvakulmia.

AeroTekniikka pystyy toimittamaan nopeasti (alle 2h) edullista HD-tason videokuvaa ja still-kuvia median käyttöön, mm. paikallislehdet ja valtakunnalliset uutislähetykset.

Etsintä , seuranta ja valvonta

Järjestelmää voidaan soveltaa myös tehtäviin, joissa on tarve edetä nopeasti muuttuvan tilannekuvan mukaisesti. Lentolaitteiden lähettämää reaaliaikaista videokuvaa on mahdollista jakaa maa-asemasta tarvitsijoille. Esim. onnettomuuspaikan poikkeusjärjestelyiden toiminta liikenteen ohjauksessa. Riskien tunnistaminen sekä vaara-alueiden havainnointi sekä kehittyvien vaaratilanteiden ennakointi tapahtumapaikalla.

Tutkimus

Lentolaitteet tarjoavat myös alustaa monimuotoiselle tutkimukselle. Esimerkkeinä aerosolitutkimus sekä kasvutilanteen seuranta.

Huolto ja varaosat

Laitteiden varaosat toimitetaan suoraan tehtaan linjastolta. Koneet ovat kotimaista valmistetta, joten huollon sekä ylläpidon palvelut toimivat nopeasti.

Koulutus

AeroTekniikka UAV Oy toteuttaa myös UAV- / RPAS-lentolaitteiden hallintakoulutusta yhteistyössä Tikkakosken ilmailulukion kanssa. Koulutuksessa perehdytään miehittämättömän ilmailun monipuolisiin mahdollisuuksiin. Myös Aerotekniikan järjestelmien (S-011 ja M-011) operatiivinen käyttö sisältyy opetuksen tavoitteisiin.

Yrittäjille suunnattu käyttökoulutus on erillinen koulutus ja on tarkoitettu suoraan järjestelmän ostajalle tarpeen mukaisilla sisällöillä (Yrittäjäksi-osiossa).

AeroTekniikka UAV Oy